CargoMaster-rullamitalla näet suoraan EUR- ja FIN-lavojen tilavuuden!

cargomaster

CargoMaster on kuljetusalan tarpeisiin suunniteltu rullamitta, jonka asteikkoon on painettu vakiopohjaisten kuormalavojen tilavuudet perinteisen pituusasteikon lisäksi. Mittaat vain EUR-, FIN-, kertakäyttö- tai myymälälavan korkeuden ja näet yhdellä silmäyksellä sen tilavuuden.

Helppoa, nopeaa ja virheetöntä tilavuuden määrittämistä! Cargomaster-rullamitta on erinomainen työkalu kaikille, jotka käsittelevät kuormalavoja.

Hinta:
1-9 kpl 27 € + alv per kpl
10-19 kpl 22 € + alv per kpl
20-50 kpl 19 € + alv per kpl

Miten lasketaan lavan tai kuorman tilavuus, tilavuuspaino ja lavametrit?

Lähetyksen kokonaistilavuus lasketaan kertomalla pituus x leveys x korkeus, joka pyöristetään kuutiometreiksi (m3) kahden desimaalin tarkkuudella. Tilavuuspaino saadaan laskemalla tilavuus x 333 kg.

Tilavuuspainoa käytetään rahditusperusteena, mikäli kuorman todellinen paino on pienempi kuin 333 kg/m3, jos sen alle tai päälle voidaan kuormata muuta tavaraa tai jos lähetyksen voi kuormata muun tavaran päälle.

Etsitkö jotain muuta ratkaisua?

Miksi valitsisit meidät?

Olemme erikoistuneet toimittamaan vain huippulaatuisia punnitusratkaisuja. Asiakkainamme on vaativia ammattilaisia, jotka tarvitsevat tarkkoja ja luotettavia tuloksia. Arvostat varmasti näitä hyötyjä, jotka saat asiakkaanamme:

Toimitus kaikkialle Suomeen nopeasti ja varmasti
Laaja, yli 3 000 tuotteen valikoima + 1–3 vuoden takuu
Ei välikäsiä, oma maahantuonti takaa maltilliset hinnat
Toimittajina vain laadukkaita vaakavalmistajia
Suunnittelupalvelumme auttaa, jos valmista ratkaisua ei ole
Meiltä saat vaakatuotteet myös leasing -sopimuksella
AAA-logo-2022-FI
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2022
Yrittäjien-jäsen
SV_LOGO_HR_MercoKem_Oy_FI_420506_web
KL-KestoMenestyjät-2v-Sinetti-2022-FI-RGB-50mm

Pyydä tarjous / Kysy lisää

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammaluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!