MARJAVAAKA AMMATTIKÄYTTÖÖN

Tee luotettavaa kauppaa tarkoilla marjavaa’oillamme. Punnitustarkkuuden ja -nopeuden lisäksi marjavaakamme kestävät kovaa käyttöä ja edustavat käytettävyyden huipputasoa.

ScaleHouse ja Adam Equipment, eli AE, ovat valmistaneet ja kehittäneet tuotteitaan yli 40 vuotta. Molempien valmistajien marjavaa’oissakin näkyy vuosikymmenten kokemus. Käytettävyys, tarkkuus ja luotettavuus ovat yksityiskohtaisesti huipputasolla. Tuotteet ovat ansainneet maalimanlaajuisesti paikkansa kaupoissa, turuille ja toreille.

Meiltä saat molempien huippuvalmistajan marjavaa’at. Niiden suosio kertoo paljon ja niiden käyttökestosta on hyvät kokemukset, joten lupaamme 24 kk:n takuun marjavaa’oillemme!

Marjavaaka, hedelmävaaka, punnitusvaaka

ScaleHouse AFWC-M -marjavaaka toimii monessa ympäristössä, myös punnitusvaakana ja hedelmävaakana. Siinä on sisäänrakennettu ladattava akku, jolla työskentelet n. 70 tuntia ilman latausta. Et siis ole sidoksissa verkkovirtaan, kun punnitset marjasatoa. Voit olla huoletta myös punnitusvaakamme kosteuden siedon suhteen. Vaa’an näppäimistö on kalvollinen ja vedenpitävä, mutta kuitenkin helposti käytettävä. Marjavaakamme punnitustaso on ruostumatonta terästä, joten sekään ei hätkähdä pienestä kesäkuurosta. Se on myös helppo pitää puhtaana.

Punnitusvaa'an näytön isokokoiset numerot ovat selkeitä ja näytön kaltevuutta voi myös säätää. AFWC-M -vaa’an kokonaiskorkeus on 860 mm, joten tämän satovaakasi voit asettaa vaihtelevien olosuhteiden mukaan maahan tai vaikka penkille.

Kaupallinen varmennus kuuluu pitkän takuun lisäksi hintaan. Katso tuotteesta alta tarkemmin tai ota yhteyttä.

Punnitusvaaka, torivaaka, vihannesvaaka, hedelmävaaka

AE Adam Swift -punnitusvaaka on kotonaan asiakaspalvelussa, niin kaupassa sisällä kuin ulkona torikaupassa. Marjojen, vihannesten tai hedelmien punnitustulokset, yksikköhinta ja kokonaishinta näkyvät vaa’an molemmin puolin.

Yksityiskohtaisesta laadusta kertoo myös säädettävät jalat ja värikoodatut näppäimet. Vaa’an pystyy vakauttamaan epätasaiselle alustalle, ja eniten käytettyjen näppäinten tunnistaminen on värikoodien avulla helppoa.

Kevyt ja ladattava punnitusvaaka on myös helppo kuljettaa ja siirtää. AE Adam Swift -marjavaa’alla pystyt palvelemaan asiakkaitasi useita päiviä ilman verkkovirtaa. Toki 24 kk:n takuun ja kaupallisen varmennuksen lisäksi pakettiin kuuluu virtalähde.

Katso tuotteesta alta tarkemmin tai ota yhteyttä.

AFWCD

ScaleHouse AFWC

Klassiset ScaleHousen AFWC-M vaa'at

Monena vuonna olemme myyneet ScaleHousen AFWC-pylväsvaakoja sadon punnitsemiseen; saamme toukokuun lopulla varastoon erän 30 sekä 60 kg vaakamallia, tilaa äkkiä omasi ennen kuin loppuvat!

AFWC-M-pylväsvaaka:

  • punnitus
  • automaattisen nollauksen asetus
  • punnitustaso ruostumatonta terästä
  • kaupallinen varmennus (vakauskelpoinen)

(Rahti ja varmennus sisältyvät hintaan.)

MALLI KAPASITEETTI NÄYTTÖTARKKUUS TASON KOKO HINTA € ALV 0 %
AFWC30-M30 kg10 g350 x 450 mm389
AFWC60-M60 kg20 g350 x 450 mm389
myymälävaaka AE ADAM SWIFT
adam-ae-logo

AE ADAM SWIFT

Edullinen ja laadukas myymälävaaka kaikenlaiseen liiketoimintaan. Soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi marjojen ja vihannesten punnitukseen tai vaikkapa torikauppaan.

Punnitus ja kilohinnoittelu
Käyttövirtana verkkovirta/ladattava akku
161 muistipaikkaa eri tuotteille
Helppo puhdistaa (rosterinen punnitustaso, ABS-muovirunko)
Toimitetaan kaupalliseen käyttöön varmennettuna, vaa’assa näyttö sekä vaa’an etu- että ”asiakas”puolella
SWZ 15D -mallissa edullisempi hinta, koska vaa'at leimattu v. 2021, leimaus voimassa v. 2024 loppuun. 6 kg/30 kg mallit leimattu 2022.
MALLI KAPASITEETTI NÄYTTÖTARKKUUS PUNNITUSTASO HINTA € ALV. 0 %
SWZ 6D3 kg / 6 kg1 g / 2 g210 x 300 mm290
SWZ 15D6 kg / 15 kg2 g / 5 g210 x 300 mm250
SWZ 30D15 kg / 30 kg5 g / 10 g210 x 300 mm290

Etsitkö jotain muuta ratkaisua?

Miksi valitsisit meidät?

Olemme erikoistuneet toimittamaan vain huippulaatuisia punnitusratkaisuja. Asiakkainamme on vaativia ammattilaisia, jotka tarvitsevat tarkkoja ja luotettavia tuloksia. Arvostat varmasti näitä hyötyjä, jotka saat asiakkaanamme:

Toimitus kaikkialle Suomeen nopeasti ja varmasti
Laaja, yli 3 000 tuotteen valikoima + 1–3 vuoden takuu
Ei välikäsiä, oma maahantuonti takaa maltilliset hinnat
Toimittajina vain laadukkaita vaakavalmistajia
Suunnittelupalvelumme auttaa, jos valmista ratkaisua ei ole
Meiltä saat vaakatuotteet myös leasing -sopimuksella
AAA-logo-2022-FI
Bisnode-DnB-riskiluokka-1-logo-2022
Yrittäjien-jäsen
SV_LOGO_HR_MercoKem_Oy_FI_420506_web
KL-KestoMenestyjät-2v-Sinetti-2022-FI-RGB-50mm

Pyydä tarjous / Kysy lisää

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammaluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!