MARJAVAAKA AMMATTIKÄYTTÖÖN

Tee luotettavaa kauppaa tarkoilla marjavaa’oillamme. Punnitustarkkuuden ja -nopeuden lisäksi marjavaakamme kestävät kovaa käyttöä ja edustavat käytettävyyden huipputasoa.

ScaleHouse ja Adam Equipment, eli AE, ovat valmistaneet ja kehittäneet tuotteitaan yli 40 vuotta. Molempien valmistajien marjavaa’oissakin näkyy vuosikymmenten kokemus. Käytettävyys, tarkkuus ja luotettavuus ovat yksityiskohtaisesti huipputasolla. Tuotteet ovat ansainneet maalimanlaajuisesti paikkansa kaupoissa, turuille ja toreille.

Meiltä saat molempien huippuvalmistajan marjavaa’at. Niiden suosio kertoo paljon ja niiden käyttökestosta on hyvät kokemukset, joten lupaamme 24 kk:n takuun marjavaa’oillemme!

Marjavaaka, hedelmävaaka, punnitusvaaka

ScaleHouse AFWC-M -marjavaaka toimii monessa ympäristössä, myös punnitusvaakana ja hedelmävaakana. Siinä on sisäänrakennettu ladattava akku, jolla työskentelet n. 70 tuntia ilman latausta. Et siis ole sidoksissa verkkovirtaan, kun punnitset marjasatoa. Voit olla huoletta myös punnitusvaakamme kosteuden siedon suhteen. Vaa’an näppäimistö on kalvollinen ja vedenpitävä, mutta kuitenkin helposti käytettävä. Marjavaakamme punnitustaso on ruostumatonta terästä, joten sekään ei hätkähdä pienestä kesäkuurosta. Se on myös helppo pitää puhtaana.

Punnitusvaa'an näytön isokokoiset numerot ovat selkeitä ja näytön kaltevuutta voi myös säätää. AFWC-M -vaa’an kokonaiskorkeus on 860 mm, joten tämän satovaakasi voit asettaa vaihtelevien olosuhteiden mukaan maahan tai vaikka penkille.

Kaupallinen varmennus kuuluu pitkän takuun lisäksi hintaan. Katso tuotteesta alta tarkemmin tai ota yhteyttä.

Punnitusvaaka, torivaaka, vihannesvaaka, hedelmävaaka

AE Adam Swift -punnitusvaaka on kotonaan asiakaspalvelussa, niin kaupassa sisällä kuin ulkona torikaupassa. Marjojen, vihannesten tai hedelmien punnitustulokset, yksikköhinta ja kokonaishinta näkyvät vaa’an molemmin puolin.

Yksityiskohtaisesta laadusta kertoo myös säädettävät jalat ja värikoodatut näppäimet. Vaa’an pystyy vakauttamaan epätasaiselle alustalle, ja eniten käytettyjen näppäinten tunnistaminen on värikoodien avulla helppoa.

Kevyt ja ladattava punnitusvaaka on myös helppo kuljettaa ja siirtää. AE Adam Swift -marjavaa’alla pystyt palvelemaan asiakkaitasi useita päiviä ilman verkkovirtaa. Toki 24 kk:n takuun ja kaupallisen varmennuksen lisäksi pakettiin kuuluu virtalähde.

Katso tuotteesta alta tarkemmin tai ota yhteyttä.

AFWCD

ScaleHouse AFWC

Klassiset ScaleHousen AFWC-M vaa'at

Monena vuonna olemme myyneet myös ScaleHousen AFWC-pylväsvaakoja sadon punnitsemiseen; saimme juuri varastoon erän 30 sekä 60 kg vaakamallia, tilaa äkkiä omasi ennen kuin loppuvat!

AFWC-M-pylväsvaaka:

  • punnitus
  • automaattisen nollauksen asetus
  • punnitustaso ruostumatonta terästä
  • kaupallinen varmennus

(Rahti ja varmennus sisältyvät hintaan.)

MALLIKAPASITEETTINÄYTTÖTARKKUUSTASON KOKOHINTA € ALV 0 %
AFWC30-M30 kg10 g350 x 450 mm349
AFWC60-M60 kg20 g350 x 450 mmLOPPUNUT
myymälävaaka AE ADAM SWIFT
adam-ae-logo

AE ADAM SWIFT

Edullinen ja laadukas myymälävaaka kaikenlaiseen liiketoimintaan. Soveltuu erinomaisesti myös esimerkiksi marjojen ja vihannesten punnitukseen.

Punnitus ja kilohinnoittelu
Käyttövirtana verkkovirta/ladattava akku
161 muistipaikkaa eri tuotteille
Helppo puhdistaa (rosterinen punnitustaso, ABS-muovirunko)
Toimitetaan kaupalliseen käyttöön varmennettuna, vaa’assa näyttö sekä vaa’an etu- että ”asiakas”puolella
MALLIKAPASITEETTINÄYTTÖTARKKUUSPUNNITUSTASOHINTA € ALV. 0 %
SWZ 6D3 kg / 6 kg1 g / 2 g210 x 300 mm250
SWZ 15D6 kg / 15 kg2 g / 5 g210 x 300 mm250
SWZ 30D15 kg / 30 kg5 g / 10 g210 x 300 mm250

Etsitkö jotain muuta ratkaisua?

Miksi valitsisit meidät?

Olemme erikoistuneet toimittamaan vain huippulaatuisia punnitusratkaisuja. Asiakkainamme on vaativia ammattilaisia, jotka tarvitsevat tarkkoja ja luotettavia tuloksia. Arvostat varmasti näitä hyötyjä, jotka saat asiakkaanamme:

Toimitus kaikkialle Suomeen nopeasti ja varmasti
Laaja, yli 3 000 tuotteen valikoima + 1–3 vuoden takuu
Ei välikäsiä, oma maahantuonti takaa maltilliset hinnat
Toimittajina vain laadukkaita vaakavalmistajia
Suunnittelupalvelumme auttaa, jos valmista ratkaisua ei ole
AA-logo-2021-FI-01
KL-Menestyjät-Sinetti-2021-FI-RGB-50mm
SV_AA_LOGO_HR_MercoKem_Oy_FI_414182_web
Yrittäjien-jäsen

Pyydä tarjous / Kysy lisää

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammaluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!