Punnitusanturit yksilöllisiin punnitusratkaisuihin

Paino- eli punnitusantureilla saat rakennettua räätälöidyt punnitusratkaisut esim. kaasusäiliöiden, prosessilaitteiden ja viljasiilojen punnitukseen. Painoanturit ovat korkeatasoista VETEK-laatua. Sinulla on käytettävissäsi runsas valikoima ja nopeat toimitusajat.

Meiltä löytyvät punnitusanturit varusteineen alkaen muutamien kilojen punnituksista aina satojen tonnien painojen määrittämiseen. Punnitustiedot voit siirtää esimerkiksi RS232-liitännän avulla. Painoanturit toimitetaan valmiiksi kalibroituina ja testattuina ja ne voidaan asentaa suoraan kohteeseen. Anturit kaapeloidaan jakorasian kautta näyttölaitteeseen, josta on mahdollisuus tiedonsiirtoon esimerkiksi prosessiautomaatioon.

 • punnitusanturi Vetek VZ266

  Vetek VZ266-punnitusanturi

  Saatavissa nikkelöitynä tai ruostumattomalla teräsrakenteella. Punnitusluokat alkaen 25 kg:sta aina 20 tonniin saakka. Punnitusnipan päälle saatavissa painon keskittämistä helpottava ”hattu”. Hinnat alk. 209 € + alv.

 • punnitusanturi Vetek VZ563

  Vetek VZ563 -painoanturi

  Saatavissa nikkelöitynä tai ruostumattomalla teräsrakenteella. Punnitus perustuu leikkausvoimaan, soveltuu vaakatasojen, säiliöiden ja siilojen punnitukseen, prosessimittauksiin, voimanmäärityksiin jne. Punnitusluokat alkaen 100 kg:sta aina 20 tonniin saakka. Hinnat alk. 138 € + alv.

 • punnitusanturi Vetek TS

  Vetek TS -mallin painoanturi

  TS-mallin painoanturi on rakennettu  punnituksiin sekä vetojännitysmittauksiin, ruostumattomalla teräsrakenteella. Lukuisia kokoja alkaen 10 kg:sta aina 10 tonniin saakka. Hinnat alk. 154 € + alv.

 • punnitusanturi Vetek 535TS

  Vetek 535TS -punnituskara

  Jatkuvatoimiseen painojen mittaukseen esim. väkipyörissä, akseleissa, liitäntäkohdissa. Ruostumaton teräsrakenne, pienikokoinen ja helppo asentaa. Jatkuvatoiminen painon seuranta helpottaa toiminnan hallintaa: ylikuormituksen ehkäisy nostureissa, hihnakuljettimissa tai siirtolaitteissa lisää turvallisuutta. IP-luokiteltu. Mallit alk. 500 kg aina 100 tonniin saakka. Myös räätälöidyt koot! Hinnat alk. 429 € + alv.

 • punnitusanturi Vetek 535ASM

  Vetek 535ASM-1 punnitseva sakkeli

  Teräksinen sakkeli jossa sisäänrakennettuna rosterinen punnitusanturi. Tarkka punnitus, max. 1 % virhe, IP67-suojattu. Kestää 400 % ylikuorman. Pienikokoinen, helposti asennettava. Kapasiteetti alk. 5 ton aina 100 tonniin saakka. Hinnat alk. 716 € + alv.

 • punnitusanturi FatFoot

  FatFoot-painoanturi

  Ensimmäinen lajiaan maailmassa! Punnitusanturi ja tukijalka yhdessä kompaktina komponenttina. Todella helppokäyttöinen, asenna vain paikalleen ja punnitussysteemi on vamis. Todella tilaa säästävä perinteisiin painoantureihin verrattuna. Saatavana 500 kg, 1 tn ja 2 tn kapasiteeteilla. Sietää 300 % ylikuorman. IP67-suojattu. Hinnat alk. 239 € + alv.

Etsitkö jotain muuta ratkaisua?

Miksi valitsisit meidät?

Olemme erikoistuneet toimittamaan vain huippulaatuisia punnitusratkaisuja. Asiakkainamme on vaativia ammattilaisia, jotka tarvitsevat tarkkoja ja luotettavia tuloksia. Arvostat varmasti näitä hyötyjä, jotka saat asiakkaanamme:

Toimitus kaikkialle Suomeen nopeasti ja varmasti
Laaja, yli 3 000 tuotteen valikoima + 1–3 vuoden takuu
Ei välikäsiä, oma maahantuonti takaa maltilliset hinnat
Toimittajina vain laadukkaita vaakavalmistajia
Suunnittelupalvelumme auttaa, jos valmista ratkaisua ei ole
AA-logo-2020-FI
Yrittäjien-jäsen
SV_AA_LOGO_HR_MercoKem_Oy_FI_398639_web

Pyydä tarjous / Kysy lisää

Ota yhteyttä

 

Hannu Räisänen
vaaka-asiantuntija, myynti
044 550 2017
hannu.raisanen@teollisuusvaaka.fi

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammanluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!