SUOMEN TEOLLISUUSVAA’AN VAAKATUOTTEET, LAADUKKAISIIN PUNNITUKSIIN!

Suomen Teollisuusvaaka edustaa Suomessa huippulaatuisia, eurooppalaisten vaakatoimittajien tuotteita. Valikoimamme vaakatuotteet koostuvat eurooppalaisten huipputuottajien tarjonnasta, niitä löytyy yli 3000 mallia kaikenlaisiin punnitustarpeisiin. Tutustu vaakoihimme tarkemmin viereisestä tuoteryhmävalikosta, tai ota suoraan yhteys ja pyydä tarjous haluamallesi ratkaisulle!

Huom! Vain pieni osa mallistosta on esitelty sivuilla, joten ota yhteys ja pyydä tarjous juuri omaan punnitustarpeeseesi soveltuvasta vaa’asta.

OHAUS Ranger 4000 count -laskijavaaka | Suomen Teollisuusvaaka
OHAUS Adventurer -sarjan analyysivaakoja | Suomen Teollisuusvaaka
Vaaka pyörätuolipotilaiden punnitukseen | Suomen Teollisuusvaaka
dtw03 ajoveuvovaaka | Suomen Teollisuusvaaka
Siilopunnitus | Suomen Teollisuusvaaka
Vetek logo

PERUSVAA’AT JA PUNNITUSANTURIT VETEKILTÄ

Vetek AB on Pohjoismaiden suurimpia vaakatoimittajia, jolta löytyy runsas valikoima laadukkaita perusvaakoja (mm. RadWag-tuotteet). Lisäksi Vetek on erikoistunut räätälöityjen punnitusanturiratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toteutamme vaakaratkaisut myös vaativiin punnituskohteisiin Vetekin kanssa yhteistyössä juuri asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

OHAUS: ANALYYSIVAAKOJEN ERIKOISOSAAMISTA

OHAUS Europe GmbH on sveitsiläinen vaakatoimittaja, jolta löytyy huippulaatuiset tuotteet edullisin investointihinnoin. Erityisvahvuuksia on mm. analyysi- ja tarkkuusvaa’at, jotka on suunniteltu yhteistyössä emoyhtiö MettlerToledon kanssa. Suomen teollisuusvaaka tarjoaa nämä tuotteet asiakkailleen todella edullisin hinnoin. Myös lattiavaa’at ovat OHAUSin erikoisosaamista, ja mm. valmiiksi tehtaalla varmennetut lattiavaakaratkaisut ovat joustava ratkaisu kaupallisia punnituksia tekeville yrityksille.

OHAUS logo
Dini Argeo logo

EDULLISET AJONEUVOVAAKARATKAISUT DINILTÄ

Dini Argeo S.r.l. on italialainen vaakavalmistaja, joka edustaa todella vahvaa perinteistä osaamista muun muassa ajoneuvovaakaratkaisuissa. Kaikenkokoiset ajoneuvot pienistä henkilöautoista monitelisiin rekkoihin voidaan punnita Dini Argeon punnitusratkaisuilla. Tuotevalikoimassa on niin isoja siltavaakoja kuin pieniä siirrettäviä punnituslaattoja, joilla auton punnitus akseli kerrallaan on helppoa valitussa paikassa. Tutustu tuotteisiin ”Ajoneuvovaaka”-sivulla!

AE ADAM – LAATUA MYYMÄLÄVAAOISSA JA HOITOVAAOISSA

Adam Equipment Ltd on englantilainen valmistaja. Adam toimittaa Suomen teollisuusvaa’alle muun muassa Raven-myymälävaa’at. Raven on erinomainen punnitustyökalu esimerkiksi pieniin myymälöihin ja torikojuille, jotka vaativat vaa’alta helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. AE Adamilta löytyy myös runsas valikoima sairaala-/potilasvaakoja, joita tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan.

adam ae

INS – HYDRAULISTEN VAAKOJEN AATELIA

Intersoft Nexö AS on tanskalainen trukki- ja kuormaajavaakavalmistaja, sen huipputuote on TC-hydraulinen trukkivaaka. TC2000- ja TC3000-mallit ovat kaikkiin trukkeihin soveltuvia malleja, joilla saadaan erittäin tarkka punnitustulos mittaamalla hydraulisysteemin painetta taakan noston aikana. Trukin nostokapasiteetti ei vaikuta vaa’an mittauskykyyn, vaan vaaka mittaa sen, minkä trukki jaksaa nostaa. Tutustu tarkemmin hydraulisiin INS-vaakoihin!

PUMPPUKÄRRYVAAKOJEN AMMATTILAINEN OLE ALMEBORG

Ole Almeborg AS:lta Tanskasta hankimme huippuluokan punnitsevat pumppukärryt, valikoimassa on perusvaunuja maalatulla teräsrakenteella, mutta myös erikoismallit ruostumattomasta teräksestä kuuluvat valikoimiin. Jos haet punnitsevaa vaunua esimerkiksi erikoispitkillä haarukoilla oman tarpeen mukaan, ota yhteys ja pyydä tarjous räätälöidystä ratkaisusta. Korkealle nostavat saksivaunut löytyvät nekin tarjonnasta. Ja mikäli etsit rosterivaunua ilman punnitustoimintoa, nekin Suomen Teollisuusvaaka ja OA tarjoavat erittäin kilpailukykyiseen hintaan.

Ole Almerborg logo