Vaakatuotteet

Etsinnässä digitaalinen vaaka tiettyyn tarkoitukseen?

Meiltä löydät huippulaadukkaat ja tarkat vaakatuotteet. Seuraavaan vaakaasi voit olla tyytyväinen. Kyllä, sinulla on nyt mahdollisuus valita valita digitaalisten vaakatuotteiden ehdottomasta aatelista. Valikoimissamme on pelkästään ammattilaiskäyttöön tarkoitettuja huippulaadukkaita ja erittäin tarkkoja vaakoja. Tehty asiantuntijoille, kuten sinä.

Katso tuotteet

Suosituimmat vaakatuotteet

Pakettivaaka

VETEK FCS

175,00  (ALV 0%)
tai 217,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
19,00  (ALV 0%)
tai 23,56  (Sis. ALV 24%)
25,90  (ALV 0%)
tai 32,12  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
35,00  (ALV 0%)
tai 43,40  (Sis. ALV 24%)
259,00  (ALV 0%)
tai 321,16  (Sis. ALV 24%)
275,00  (ALV 0%)
tai 341,00  (Sis. ALV 24%)
225,00  (ALV 0%)
tai 279,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
49,00  (ALV 0%)
tai 60,76  (Sis. ALV 24%)

Valitse sopiva tuoteryhmä:

Huomioithan, että sivuillamme on vain osa kaikista vaaoistamme. Jos et löydä sopivaa tuotetta, kysy ratkaisua juuri sinun tarpeisiisi!

Huippulaatua, mutta ei huippuhintaa

ADAM AE logo - Suomen Teollisuusvaaka

AE Adam – Laatua myymälävaaoissa ja hoitovaaoissa

Adam Equipment Ltd on englantilainen valmistaja. Adam toimittaa Suomen teollisuusvaa’alle muun muassa Swift-myymälävaa’at. Swift on erinomainen punnitustyökalu esimerkiksi pieniin myymälöihin ja torikojuille, jotka vaativat vaa’alta helppokäyttöisyyttä ja kestävyyttä. AE Adamilta löytyy myös runsas valikoima sairaala-/potilasvaakoja, joita tarjoamme kilpailukykyiseen hintaan.

Pyydä tarjous
Ohaus logo

OHAUS: Analyysivaakojen erikoisosaamista

OHAUS on sveitsiläinen vaakatoimittaja, jolta löytyy huippulaatuiset tuotteet edullisin investointihinnoin. Erityisvahvuuksia on mm. analyysi- ja tarkkuusvaa’at, jotka on suunniteltu yhteistyössä emoyhtiö MettlerToledon kanssa. Suomen teollisuusvaaka tarjoaa nämä tuotteet asiakkailleen todella edullisin hinnoin. Myös lattiavaa’at ovat OHAUSin erikoisosaamista, ja mm. valmiiksi tehtaalla varmennetut lattiavaakaratkaisut ovat joustava ratkaisu kaupallisia punnituksia tekeville yrityksille.

Pyydä tarjous
Dini Argeo logo

Edulliset ajoneuvovaakaratkaisut Diniltä

Dini Argeo on italialainen vaakavalmistaja, joka edustaa vahvaa perinteistä osaamista muun muassa edullisen hintaluokan ajoneuvovaakaratkaisuissa. Kaikenkokoiset ajoneuvot pienistä henkilöautoista monitelisiin rekkoihin voidaan punnita Dini Argeon punnitusratkaisuilla. Tuotevalikoimassa on niin isoja siltavaakoja kuin pieniä siirrettäviä punnituslaattoja, joilla auton punnitus akseli kerrallaan on helppoa valitussa paikassa. Tutustu tuotteisiin Ajoneuvovaaka-sivulla!

Pyydä tarjous
VETEK logo - Suomen Teollisuusvaaka

Perusvaa’at ja punnitusanturit Vetekiltä

Vetek AB on Pohjoismaiden suurimpia vaakatoimittajia, jolta löytyy runsas valikoima laadukkaita perusvaakoja, kuten RadWag-tuotteet. Vetek on erikoistunut räätälöityjen punnitusanturiratkaisujen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Toteutamme vaakaratkaisut myös vaativiin punnituskohteisiin Vetekin kanssa yhteistyössä juuri asiakkaan vaatimusten mukaisesti.

Pyydä tarjous