Ajoneuvovaaka

Näytetään kaikki 9 tulosta


Ajoneuvovaaka tai autovaaka ajoneuvojen punnituksiin

Tarjoamme valikoiman ajoneuvovaakoja, jotka sopivat kaikenlaisten ajoneuvojen punnitsemiseen henkilöautoista trailereihin, moottoripyöriin, veneisiin, pakettiautoihin, traktoreihin ja raskaisiin ajoneuvoihin asti. Nämä ajoneuvovaa'at soveltuvat erinomaisesti renkaiden, akseleiden ja kokonaisten ajoneuvojen tarkkaan punnitsemiseen teollisuuden aloilla, kierrätys- ja jätteenkäsittelylaitoksilla, maatiloilla, logistiikassa ja satamissa.

Ajoneuvovaaka sopii monenlaisiin painonmäärityksiin

Ajoneuvovaakoja voidaan käyttää kaikenkokoisten ajoneuvojen painonmäärityksiin sekä esimerkiksi kuorman jakautumisen ja auton painopisteen selvittämiseen. Autojen ja isojen ajoneuvojen vaa'at ovat joko kaksoisraidevaakoja, vaakatasoja ja/tai akselivaakoja, kevyesti siirrettäviä tai kiinteästi sijoitettuja sekä lattiatasolle asennettavia tai maahan upotettavia. Mallista riippuen ajoneuvovaakaa on mahdollista käyttää perinteisenä autovaakana, akselivaakana tai dynaamisena akselivaakana eri punnituksissa.

Ajoneuvopunnitusten helpottamiseksi voidaan harkita monitoimista digitaalista näyttöpäätettä. Ajoneuvovaakoja on saatavilla vakiokoissa, ja ne voidaan räätälöidä omiin tarpeisiisi sopiviksi. Jos et tiedä, mikä vaaka täyttää punnitustarpeesi parhaiten, voimme suositella vaatimusten perusteella toimintaan sopivaa autovaakaa.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin: koukkuvaaka, pakettivaaka, lattiavaaka, tarkkuusvaaka, myymälävaaka, koruvaaka ja potilasvaaka.