Ajoneuvovaaka

Näytetään kaikki 9 tulosta


Ajoneuvovaaka – vaakatasot, kaksoisraidevaa'at ja akselivaa'at

Ajoneuvovaaka tai autovaaka soveltuu monenlaisten ajoneuvojen punnitsemiseen aina henkilöautoista perävaunuihin, moottoripyöriin, veneisiin, pakettiautoihin, traktoreihin ja raskaaseen kalustoon asti. Valikoimamme vaakatasot, akselivaa'at ja kaksoisraidevaa'at tarjoavat tarkan ja luotettavan ratkaisun kokonaisten ajoneuvojen sekä renkaiden ja akseleiden punnitsemiseen esim. teollisuuden, logistiikan ja maatalouden eri konteksteissa.

Huippuluokan vaakatasot kaikenkokoisille ajoneuvoille

Ajoneuvovaakoja käytetään eri kokoisten ajoneuvojen painonmäärityksiin sekä kuorman jakautumisen ja auton painopisteen selvittämiseen. Meiltä löydät huippuluokan ratkaisuja Dini Argeon vaakatasoista kaksoisraidevaakoihin ja akselivaakoihin. Valikoimassamme on sekä kevyesti siirrettäviä että kiinteästi lattiatasoon tai maahan upotettavia punnitustuotteita, jotka vastaavat eri tarpeisiin. Riippuen mallista ajoneuvovaaka soveltuu perinteiseen ajoneuvon punnitukseen, akselipainon mittaamiseen tai dynaamiseen akselipunnitukseen. Punnituksen helpottamiseksi ja lisämukavuutta tuomaan voidaan harkita digitaalista näyttöpäätettä.

- DINI ARGEO WWSF 900 x 700 mm ja WWSD 900 x 500 m: Vaakatasot isoille ajoneuvoille, joissa on telipyörät (kuorma-autot, traktorit, ym.)
- DINI ARGEO WWSE 700 x 450 mm ja WWSC 500 x 400 mm: Vaakatasot isoimmille ajoneuvoille (pakettiautot, kuorma-autot, traktorit)
- DINI ARGEO WWSB 400 x 300 mm: Vaakatasot on suunniteltu autovaaoiksi pienille ajoneuvoille, veneille tai trailereille

Vakiomittojen lisäksi vaakatasot ja autovaa'at voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Jos et ole varma, mikä tuote vastaa parhaiten tarpeitasi, ota meihin yhteyttä, niin suosittelemme toimintaasi täydellisesti sopivaa ratkaisua.

Katso myös muut vaakatuotteita: pylväsvaaka, palkkivaaka, lattiavaaka, ATEX-vaaka, KERN-vaaka, koukkuvaaka, konttipunnitus, tasovaaka, pakettivaaka, lattiavaaka, tarkkuusvaaka, myymälävaaka ja potilasvaaka.