Pakettivaaka

Näytetään kaikki 3 tulosta

Pakettivaaka

VETEK FCS

175,00  (ALV 0%)
tai 217,00  (Sis. ALV 24%)

Pakettivaaka

AE ADAM CPWPLUS

199,00  (ALV 0%)
tai 246,76  (Sis. ALV 24%)

Pakettivaaka

OHAUS COURIER 3000

Hinta alkaen:
230,00  (ALV 0%)
tai 285,20  (Sis. ALV 24%)

Pakettivaaka tai verkkokauppavaaka ammattikäyttöön

Pakettivaaka on suunniteltu pakettien ja esineiden kokonaispainon tarkkaan punnitukseen. Niitä käytetään lähettämöillä, varastoilla, toimistoilla ja teollisuudenaloilla monenlaisiin tarkoituksiin. Pakettivaa’an avulla voidaan määrittää postitettavan paketin paino ja arvioida toimitusmaksun määrää nopeasti ja luotettavasti vain muutamassa sekunnissa.

Pakettivaaka on kätevä työkalu niin pienyrityksille kuin yksittäisille myyjillekin ja verkkokauppiaille. Riippuen punnitustarpeistasi teollisuuteen ja kaupallisiin tarkoituksiin suunniteltuja pakettivaakoja on mahdollista hankkia eri koissa, kapasiteetilla ja näyttötarkkuudella. Yleisimmin pakettien punnitsemiseen hankittu vaaka on kantavuudeltaan 30-60 kg, mutta valikoimamme pakettivaaoissa kapasiteettia riittää 200 kg asti.

Pakettivaakamme ovat helposti liikuteltavia pöytämalleja, jotka on suunniteltu jokapäiväistä käyttöä ja jopa matkaamista ajatellen. Esimerkiksi Vetek FCS vaaka toimii verkkovirta-adapterin lisäksi AA-paristoilla, joten sen käyttöä ei ole rajattu toimitiloihin. Mikäli liiketoimintasi edellyttää suurien pakettien ja määrien punnitsemista päivittäin, kannattaa sinun harkita erittäin vaativiin tarpeisiin sopivaa ja kantavuudeltaan suurempaa lattiavaakaa. Näin esineiden nostajan ergonomiakin säilyy paremmin.

Kannattaako pakettivaaka ostaa uutena vai käytettynä?

Pakettivaaka kannattaa useimmissa tapauksissa hankkia käyttämättömänä. Uudella vaa’alla on huomattavasti pidempi käyttöikä, joten vaakaa voidaan käyttää pidempään ilman vaihto- tai korjaustarpeita. Laadukkaat uudet pakettivaa’at eivät myöskään vaadi jatkuvaa kalibrointia toimiakseen tarkasti, toisin kuin jotkut käytetyt vaa’at.

Mikäli et tiedä, mikä tuote täyttää punnitustarpeesi parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä. Voimme suositella toimintaasi sopivaa pakettivaakaa vaatimustesi perusteella.

Tutustu koko vaakavalikoimaan tai tuoteryhmiin laajemmin: tarkkuusvaaka, analyysivaaka, elintarvikevaaka, kauppavaaka, laskijavaaka, tasovaaka, pylväsvaaka, varastonhallinta, mitat, punnukset ja punnitusanturit.