Haarukkavaunuvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

Hinta alkaen:
1290,00  (ALV 0%)
tai 1599,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
1790,00  (ALV 0%)
tai 2219,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
5976,00  (ALV 0%)
tai 7410,24  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
4090,00  (ALV 0%)
tai 5071,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
2990,00  (ALV 0%)
tai 3707,60  (Sis. ALV 24%)

Haarukkavaunuvaaka tai pumppukärryvaaka

Teollisuusvaa'alta löydät huippuluokan haarukkavaunuvaaka- tai pumppukärryvaakatuotteet, jotka takaavat suurimpienkin kuormien tarkan, tehokkaan ja luotettavan punnituksen. Tarjolla on kattava valikoima suuren kapasiteetin punnitusratkaisuja, jotka on suunniteltu vastaamaan teollisuuden korkeisiin vaatimuksiin.

Dini Argeo pumppukärryvaaka

Dini Argeo pumppukärryvaa'at tarjoavat huippulaatua, suorituskykyä ja pitkää käyttöikää. Italialaisen Dini Argeon punnitustuotteissa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka on tehty täyttämään teollisuuden ja logistiikan korkeimmat laatustandardit. Vakauskelpoiset mallit sopivat erinomaisesti myös kaupallisiin tarkoituksiin.

DINI ARGEO TPWN -pumppukärryvaaka on edullinen ja luotettava ratkaisu ympäristöön, jossa punnituksia tehdään muutamia päivässä. Kovemmassa käytössä ja vaativimmissa käyttökohteissa TPWLK -mallin haarukkavaunuvaaka takaa kuormien tarkan ja tehokkaan punnituksen. Monipuolista vaakaa on saatavilla kaupallisella varmennuksella sekä rosterista valmistetulla rungolla, lämpöpaperitulostimella ja WiFi:llä varustettuna.

Jos punnituksia tehdään märissä tai kosteissa olosuhteissa, ruostumattomasta teräksestä valmistettu haarukkavaunuvaaka on toimintavarma ratkaisu. Rosterinen monipuolisilla digitaalisilla toiminnoilla varustettu DINI ARGEO TPWLKI tarjoaa suorituskykyä vaativassakin ympäristössä. Vaarallisiin työolosuhteisiin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnitellut pumppukärryvaakamallit DINI ARGEO TPWX3GD ja TPWX2GD taas takaavat tarkan ja luotettavan punnitustuloksen kaikissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Tarkat ja luotettavat punnitusratkaisut

Teollisuusvaa'alta löydät korkealaatuisia punnitusratkaisuja alan johtavilta valmistajilta, jotka ovat kehittäneet tuotteitaan vuosikymmenien ajan. Tarjoamamme haarukkavaunuvaa'at ovat siis kokeneet mahdolliset lapsentautinsa jo kauan aikaa sitten, esimerkiksi Dini Argeolla on yli 100 vuoden kokemus punnitusalalta. Tuotteet suunnitellaan, valmistetaan, kalibroidaan ja tarkastetaan Euroopassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.

Jos et ole varma, mikä punnitusratkaisu täyttää tarpeesi parhaiten, ota rohkeasti yhteyttä. Autamme mielellämme, jotta valintasi palvelisi käyttötarkoitusta täydellisesti. Palvelu kuuluu vaa’an hintaan.

Selaa myös muita vaakatuotteita: kuormaajavaaka, koukkuvaaka, ajoneuvovaaka, lattiavaaka, pylväsvaaka, palkkivaaka, ATEX-vaaka, KERN-vaaka, pöytävaaka, tasovaaka, potilasvaaka, tarkkuusvaaka, myymälävaaka, pakettivaaka, koruvaaka, varastonhallinta, konttipunnitus, mitat, punnukset ja punnitusanturit.