Haarukkavaunuvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

Hinta alkaen:
1290,00  (ALV 0%)
tai 1599,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
1790,00  (ALV 0%)
tai 2219,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
5976,00  (ALV 0%)
tai 7410,24  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
4090,00  (ALV 0%)
tai 5071,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
2990,00  (ALV 0%)
tai 3707,60  (Sis. ALV 24%)

Haarukkavaunuvaaka tai pumppukärryvaaka

Teollisuusvaaka tarjoaa laajan valikoiman haarukkavaunuvaakoja tai pumppukärryvaakoja kuormien tarkkaan ja luotettavaan punnitukseen. Tutustu valikoimaan korkealaatuisia vaakaratkaisuja, jotka suunniteltu vastaamaan teollisuuden alojen vaativiin tarpeisiin.

Dini Argeo pumppukärryvaaka

Dini Argeo pumppukärryvaaka tarjoaa korkeaa laatua, suorituskykyä ja pitkää käyttöikää. Italialaisen Dini Argeon punnitusratkaisuissa on laaja valikoima ominaisuuksia, jotka on suunniteltu teollisuuden ja logistiikan tarpeisiin korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti. Vakauskelpoiset vaakamallit sopivat erinomaisesti myös kaupallisiin tarkoituksiin.

DINI ARGEO TPWN -pumppukärryvaaka on edullinen ja luotettava ratkaisu ympäristöön, jossa punnituksia tehdään muutamia päivässä. Kovemmassa käytössä ja vaativimmissa käyttökohteissa TPWLK -mallin haarukkavaunuvaaka tarjoaa kuormien tarkan ja tehokkaan punnituksen. Monipuolista vaakaa on saatavilla kaupallisella varmennuksella varustettuna sekä rosterista valmistetulla rungolla, lämpöpaperitulostimella ja WiFi:llä.

Jos punnituksia tehdään märissä tai kosteissa olosuhteissa, ruostumattomasta teräksestä valmistettu pumppukärryvaaka tai haarukkavaunuvaaka on toimintavarma ratkaisu. Rosterinen monipuolisilla digitaalisilla toiminnoilla varustettu DINI ARGEO TPWLKI -haarukkavaunuvaaka tarjoaa suorituskykyä vaativassakin ympäristössä. Vaarallisiin työolosuhteisiin ja räjähdysvaarallisiin tiloihin suunnitellut vaakamallit TPWX3GD ja TPWX2GD takaavat tarkan ja luotettavan punnitustuloksen kaikissa olosuhteissa.

Tarkat ja luotettavat punnitusratkaisut

Valikoimastamme löydät korkealaatuisia punnitusratkaisuja alan johtavilta valmistajilta, jotka ovat kehittäneet tuotteitaan vuosikymmenien ajan. Tarjoamamme haarukkavaunuvaa'at ja punnituslaitteet ovat siis kokeneet mahdolliset lapsentautinsa jo aikaa sitten. Esimerkiksi Dini Argeolla on yli 100 vuoden kokemus punnitusalalta. Vaa'at suunnitellaan, valmistetaan, kalibroidaan ja tarkastetaan Euroopassa korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti.

Tutustu pumppukärryvaakoihin tarkemmin tuotekohtaisesti. Jos et ole varma, mikä punnitusratkaisu täyttää tarpeesi parhaiten, ota meihin yhteyttä. Autamme, jotta valintasi palvelisi käyttötarkoitusta täydellisesti. Palvelu kuuluu vaa’an hintaan.

Tutustu myös muihin tuoteryhmiin: kuormaajavaaka, koukkuvaaka, ajoneuvovaaka, lattiavaaka, pylväsvaaka, palkkivaaka, ATEX-vaaka, KERN-vaaka, pöytävaaka, tasovaaka, potilasvaaka, tarkkuusvaaka, myymälävaaka, pakettivaaka, koruvaaka, varastonhallinta, konttipunnitus, mitat, punnukset ja punnitusanturit.