Laskijavaaka

Näytetään kaikki 4 tulosta

225,00  (ALV 0%)
tai 279,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
515,00  (ALV 0%)
tai 638,60  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
675,00  (ALV 0%)
tai 837,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
443,00  (ALV 0%)
tai 549,32  (Sis. ALV 24%)

Kappalevaaka tai laskijavaaka tarkkaan punnitukseen

Etsitkö kappalevaakaa eli laskijavaakaa? Teollisuusvaaka tarjoaa laajan valikoiman kappalevaakoja, joiden avulla kappalemäärän määrittäminen on nopeaa ja helppoa. Olipa kyseessä muutaman kappaleen tai suurempien erien tarkka punnitseminen, meillä on luotettava ratkaisu teollisuuskäyttöön. Jos tarvitset lisätietoa, apua tuotteen valintaan tai räätälöityjä punnitusratkaisuja, ota meihin yhteyttä niin autamme sinua tässä.

Kappalevaaka edullisuutta ja kestävyyttä arvostavalle

Scalehouse NCL -laskijavaaka on edullinen, laadukas ja kompakti punnitustratkaisu esimerkiksi vuokraamoihin ja varastoihin. Kappalevaaka omaa 8 painon muistin ja antaa mittaustuloksen jopa 0,1-1 gramman tarkkuudella. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu punnitusalusta sekä kosteussuojattu näppäimistö tekevät kyseisestä vaa’asta luotettavan valinnan vaihtelevissakin olosuhteissa. Tarvittaessa se voidaan varustaa ACCREDIA-kalibroinnilla ja -sertifioinnilla, mikä takaa entistäkin luotettavammat punnitustulokset.

Monitoiminnallinen ja erittäin luotettava OHAUS Ranger -kappalevaaka

Kestävä ja luotettava OHAUS Ranger 3000 Count -kappalevaaka tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita tarvitaan tarkkojen tulosten tuottamiseen sekunnissa, mukaan lukien automaattinen optimointi kappalelaskurin avulla. Vaa’assa on erittäin tarkka sisäinen tarkkuus 1:1 500 000 ja sitä on saatavana kaupallisella varmennuksella.

Huippuluokan OHAUS Ranger 4000 Count -kappalevaaka on suunniteltu ammattikäyttöön ja se tarjoaa erinomaista suorituskykyä haastavissa teollisuusympäristöissä. Kappalelaskenta, punnitus, tarkastuspunnitus ja painojen yhteenlaskenta ovat vain osa laitteen monipuolisista toiminnoista. Kätevä tietokoneliitäntä poistaa manuaalisen tiedonsyötön tarpeen, mikä tarkoittaa erittäin tarkkaa ja luotettavaa tietoa. Mallissa on edeltäjänsä tavoin RS232-liitäntä tiedonsiirtoa varten, ja siihen on mahdollista liittää toinen RS232-, USB- tai Ethernet-liitäntä.

Pylväsmallin kappalevaaka tai laskijavaaka teollisuuden tarpeisiin

Pylväsmallin AE Adam GBC/GFC -kappalevaa’alla punnitset kappaleita jopa 300 kilon yhteispainoon asti. Kestävä laskijavaaka soveltuu erinomaisesti erilaisiin teollisuuden tarkoituksiin, ja ruostumattoman punnitustason, roisketiiviin näytön ja ladattavan akun ansiosta sitä voi käyttää asteen huonommissakin olosuhteissa. Tässäkin tuotteessa on RS232-liitäntä, ja myös USB on saatavilla siihen lisävarusteena.

Käytetty vai uusi kappalevaaka?

Esimerkiksi huutokaupasta ostettu kappalevaaka tai laskijavaaka voi olla taloudellinen vaihtoehto edellyttäen, että se on hyvässä kunnossa. Teollisuusympäristössä virheet ja epätarkat tiedot voivat kuitenkin tulla kalliiksi, ja käytetyissä vaaoissa sertifikaattien ja varmennusten tila riippuu edellisen omistajan ylläpitotoimenpiteistä.

Uusi kappalevaaka puolestaan on varmuudella sertifioitu takaa huolettoman punnituksen ainakin kolmeksi vuodeksi eteenpäin. Tarkkojen ja luotettavien punnitustulosten saavuttamiseksi ei vaadita mitään toimenpiteitä, kuten ylimääräistä kalibrointia tai huoltoa, joita käytetty vaaka tarvitsee myös jatkossa uutta useammin.

Selaa myös muita vaakatuotteita: elintarvikevaaka, tarkkuusvaaka, kauppavaaka, pakettivaakakoruvaaka, analyysivaaka, marjavaaka, ajoneuvovaaka, koukkuvaaka, kuormainvaaka, pumppukärryvaaka ja varastonhallinta.