KERN-vaaka

Näytetään kaikki 6 tulosta

Hinta alkaen:
200,00  (ALV 0%)
tai 248,00  (Sis. ALV 24%)

KERN-vaaka

KERN-tasovaaka DE

Hinta alkaen:
230,00  (ALV 0%)
tai 285,20  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
1020,00  (ALV 0%)
tai 1264,80  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
385,00  (ALV 0%)
tai 477,40  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
610,00  (ALV 0%)
tai 756,40  (Sis. ALV 24%)
1440,00  (ALV 0%)
tai 1785,60  (Sis. ALV 24%)

KERN-vaakatuotteet, taattua saksalaista laatua

Tutustu runsaaseen KERN-vaakojen valikoimaan, jossa on huippu hinta-laatusuhde. Kyseiseltä sivulta löydät tasokkaat ja monipuoliset KERN-vaakatuotteemme. Jos et löydä etsimääsi laitetta ota rohkeasti yhteyttä, niin autamme löytämään sinulle sopivan ratkaisun.

KERN-vaaka ammattikäyttöön

KERN-vaaka tarjoaa luotettavaa ja tarkkaa punnitusta ammattitarpeisiin, markkinoiden parhaalla hinta-laatusuhteella. Meiltä löydät laajan kirjon KERN-vaakamalleja eri käyttötarkoituksiin ja kapasiteeteilla, monenlaisiin tarpeisiin ja punnitustehtäviin. Kaikki KERN-vaakamme ovat tarkkoja, luotettavia ja suunniteltu kestämään vaativimpiakin olosuhteita. Huippulaatu, erinomainen suorituskyky ja kätevät monipuoliset ominaisuudet, kuten automaattinen taaraus, hold-toiminto sekä IP-luokan pölyn- ja kosteuden suojaus, tekevät KERN-vaaoista erittäin houkuttelevia ja järkeviä vaihtoehtoja ammattikäyttöön.

KERN-pakettivaaka EOB 15 kg – 300 kg kapasiteetilla

KERN-pakettivaaka tarjoaa tehokkaan ratkaisun pakettien punnitukseen. EOB-malliston laaja kapasiteettivalikoima kattaa niin pienet paketit kuin suuretkin tavaraerätkin XXL-tasolla. KERN-vaaka soveltuu erinomaisesti myös isompien kohteiden punnitsemiseen. Helposti puhdistettava punnitusalusta ja helppokäyttöinen näppäimistö tekevät punnitsemisesta vaivatonta, ja hold-toiminto varmistaa tarkat punnitukset huonommissakin olosuhteissa.

KERN-tasovaaka DE 6 kg – 300 kg kapasiteetilla

Tasovaaka DE soveltuu vaativiinkin olosuhteisiin. Kompakti rakenne ja kevyt paino tekevät mallista ihanteellisen valinnan esimerkiksi tuotanto-, varasto- ja lähettämökäyttöön. Joustavasti sijoitettava näyttölaite ja pölyltä sekä kosteudelta suojattu rakenne takaavat luotettavat mittaustulokset monenlaisissa punnitustehtävissä ja -ympäristöissä.

KERN-tarkkuusvaaka PWS 820 g – 8200 g kapasiteetilla

KERN-tarkkuusvaaka PWS tarjoaa erinomaista tarkkuutta ja suorituskykyä myös hyvin haastavissa ympäristöissä. Rosterinen rakenne ja tehokas IP65-suojaus mahdollistavat laitteen käytön kosteissa olosuhteissa. Jopa 0,01-0,1 gramman näyttötarkkuus varmistaa tarkat mittaukset, ja helppokäyttöinen näppäimistö tekee punnituslaitteen käytöstä sulavaa.

KERN-pöytävaaka FKB 6 kg – 65 kg kapasiteetilla

Pöytävaaka FKB on suunniteltu tarkkoihin käytännön punnituksiin esimerkiksi laadunvarmistukseen, tuotantoon, varastointiin ja lähettämiseen. Kyseisessä KERN-vaa'assa on erinomainen tarkkuus ja helppokäyttöiset toiminnot. Laitteen vankka punnitustaso, selkeät näppäimet, kompakti rakenne ja monipuoliset toiminnot, kuten taaraus ja kappalelaskenta, tekevät siitä ihanteellisen valinnan moniin eri punnitustehtäviin.

Selaa KERN-vaakoja tarkemmin yllä tai tutustu myös muihin tuoteryhmiin: elintarvikevaaka, tarkkuusvaaka, pakettivaaka, analyysivaaka, marjavaaka, ajoneuvovaaka, koukkuvaaka, kuormainvaaka ja pumppukärryvaaka.