Marjavaaka

Näytetään kaikki 2 tulosta

275,00  (ALV 0%)
tai 341,00  (Sis. ALV 24%)

Marjavaaka

ScaleHouse AFWC-M

425,00  (ALV 0%)
tai 527,00  (Sis. ALV 24%)

Huippuluokan marjavaa'at edulliseen hintaan

Tarjoamme jälleen suosittuja ScaleHouse-pylväsvaakoja sekä AE Adam-myymälävaakoja kesäsadon punnitukseen! Kaupalliseen käyttöön varmennetut marjavaa'at ovat täydellinen ratkaisu nopean ja luotettavan punnitustuloksen saavuttamiseen. Olipa kyse sitten marjoista, hedelmistä tai vihanneksista, meiltä löytyy varmasti sinulle sopiva vaakaratkaisu.

Marjavaa’alla tarkkuutta ja luotettavuutta kesäsadon punnitukseen

Marjavaakamme avulla punnitset marjat ja muun sadon 1-20 gramman tarkkuudella. Kyseiset vaa’at on tehty kestämään ja käytettäväksi eri ympäristöissä mallista riippuen myös ilman verkkovirtaa. Marjavaakamme on varustettu sisäänrakennetulla akulla, joten voit käyttää niitä joustavasti missä tahansa. Swift-myymälävaa’an selkeä näyttö, useat muistipaikat ja kilohinnoitteluominaisuus mahdollistavat tuotteiden vaivattoman punnituksen ja myynnin.

Laadukas marjavaaka auttaa tehostamaan kesäsadon punnitusta. Teollisuusvaaka on sitoutunut tarjoamaan laadultaan huippuluokkaa olevia marjavaakoja kilpailukykyiseen hintaan. Kauttamme asioidessa saat erinomaista vastinetta rahoillesi ja voit luottaa siihen, että hankkimasi vaaka tulee kestämään pitkään kovempaakin käyttöä.

Jos et tiedä, mikä ratkaisu täyttää omat punnitustarpeesi parhaiten, me autamme sinua valitsemaan toimintaasi sopivan vaa'an. Ota rohkeasti yhteyttä, sillä palvelu kuuluu tuotteen hintaan!

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin: tarkkuusvaaka, myymälävaaka, elintarvikevaaka, koruvaaka, potilasvaaka, koukkuvaaka, pakettivaaka, lattiavaaka ja ajoneuvovaaka.