Nollasta tonniin ja ylikin

Numeroita, tarkkoja lukuja. Siitä tässä on kyse. Kuulostaa tylsältä, mutta väärä tulos on kaikkea muuta kuin naurun paikka.

Ja tarkkaa tulosta tarvitaan aina.

Sen huomasi myös Hannu Räisänen, joka tuli alalle pitkän tien kautta. Myytyään useita erilaisia tuotteita ja palveluita hän päätti keskittää osaamisensa vaaka-alalle.

Hannu on luotsannut Suomen Teollisuusvaakaa vuodesta 2014. Samalla yritys on toteuttanut periaatettaan palvella mahdollisimman hyvin asiakkaitaan. Tehdä vähän enemmän kuin on pyydetty. Aina, alusta loppuun asti ja huolella.

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Suomen Teollisuusvaaka
Y-tunnus: 2166103-5

Osoite (vain posti):

Palhokuja 3 A, 90540 OULU

Tuotevarastomme osoite:
Vähälä Yhtiöt
(DB Schenkerin Vaajakosken terminaali)
Metsälehmuksentie 6
40800 VAAJAKOSKI

Karttalinkki

Miksi valitsisit meidät?

Olemme erikoistuneet toimittamaan vain huippulaatuisia punnitusratkaisuja. Asiakkainamme on vaativia ammattilaisia, jotka tarvitsevat tarkkoja ja luotettavia tuloksia. Arvostat varmasti näitä hyötyjä, jotka saat asiakkaanamme:

Toimitus kaikkialle Suomeen nopeasti ja varmasti
Laaja, yli 3 000 tuotteen valikoima + 1–3 vuoden takuu
Ei välikäsiä, oma maahantuonti takaa maltilliset hinnat
Toimittajina vain laadukkaita vaakavalmistajia
Suunnittelupalvelumme auttaa, jos valmista ratkaisua ei ole
AA-logo-2021-FI-01
KL-Menestyjät-Sinetti-2021-FI-RGB-50mm
SV_AA_LOGO_HR_MercoKem_Oy_FI_414182_web
Yrittäjien-jäsen

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammaluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!