Koruvaaka

Näytetään kaikki 4 tulosta

Hinta alkaen:
725,00  (ALV 0%)
tai 899,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
820,00  (ALV 0%)
tai 1016,80  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
268,00  (ALV 0%)
tai 332,32  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
444,00  (ALV 0%)
tai 550,56  (Sis. ALV 24%)

Koruvaaka tai kultasepän vaaka nopeaan ja tarkkaan punnitukseen

Valikoima koruvaakoja tarkkaan, nopeaan ja luotettavaan punnitukseen. Meiltä löydät kaupallisesti hyväksyttyjä kultasepän vaakoja eri mitoilla, kapasiteetilla ja mittaustarkkuudella varustettuna. Saatavilla on suorituskykyisiä sekä kompakteja ratkaisuja tien päällä tai esimerkiksi torilla ja markkinoilla tapahtuvaan punnitukseen.

Etsinnässä koruvaaka, jalokivivaaka, jalometallivaaka tai kultavaaka?

Koruvaakavalikoimamme kattaa kaikki korujen, jalokivien ja jalometallien punnitustarpeet. Oli mitattavana grammat tai karaatit, kultasepän vaaka tuottaa tarkan mittaustuloksen sekunneissa tai jopa sekunnissa, 0,001 g:n tai 0,001 ct:n tarkkuuteen asti.

Modernin koruvaa’an sisäänrakennettuihin ominaisuuksin kuuluu muun muassa kappalelaskuri, prosenttipunnitus, tarkistuspunnitus ja tiheyden määritys. Lisävarusteena saatavan ulkoisen näytön avulla mittaustulos voidaan lisäksi tarkistaa käyttömukavasti asiakkaalle päin suunnattuna. Vaihtoehtona on myös helposti liikuteltava ja kompakti kultasepän vaaka tilanteisiin, joissa työtilat vaihtelevat tai tilaa on rajallisesti vaikkapa messuilla.

Löydä täsmälliseen tarpeeseen sopiva kultasepän vaaka

Jokainen valikoimaan kuuluva kultasepän vaaka toimitetaan valmiiksi kalibroituna ja varmennettuna, joten näistä ei tarvitse erikseen huolehtia. Huomaa, että Scout-sarjan osalta tulee erikseen valita kaupalliseen käyttöön varmennettu M-malli. Jos et ole varma, mikä vaaka vastaa parhaiten punnitustarpeitasi, ota rohkeasti yhteyttä. Löydämme sinulle ratkaisun, joka sopii täydellisesti käyttötarkoitukseesi. Palvelu sisältyy tuotteen hintaan!

Selaa myös muita vaakatuotteita: tarkkuusvaaka, analyysivaaka, pöytävaaka, palkkivaaka, elintarvikevaaka, myymälävaaka, pakettivaaka, laskijavaaka, tasovaaka, pylväsvaaka, lattiavaaka, potilasvaaka, kuormainvaaka.