Potilasvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

825,00  (ALV 0%)
tai 1023,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
610,00  (ALV 0%)
tai 756,40  (Sis. ALV 24%)
1440,00  (ALV 0%)
tai 1785,60  (Sis. ALV 24%)
435,00  (ALV 0%)
tai 539,40  (Sis. ALV 24%)
135,00  (ALV 0%)
tai 167,40  (Sis. ALV 24%)

Potilasvaaka

Potilasvaa'at ovat punnitusvaakoja, joita käytetään lääkärin vastaanotoilla, sairaaloissa, neuvoloissa, kuntoutuskeskuksissa ja hoitokodeissa. Potilasvaakoja tarvitaan muun muassa terveystarkastuksen tekemiseen ja lääkeannosten laskemiseen, minkä vuoksi laatu ja luotettavuus ovat vaa'an valinnassa avainasemassa.

Digitaalinen potilasvaaka on laadukas väline terveyspunnitukseen, ja se sisältää myös integroidun pituuden mittauksen. Kun pystyasentoon siirtyminen ei ole mahdollista, tukeva ja turvallinen pyörätuolivaaka auttaa punnitsemaan esimerkiksi liikuntarajoitteisia tai pyörätuolilla liikkuvia henkilöitä. Matalaprofiilinen lattiamallin potilasvaaka taas mahdollistaa luotettavan ja turvallisen punnituksen esimerkiksi potilaan omassa pyörätuolissa. Vauvavaaka on vauvojen punnitsemiseen suunniteltu lääketieteellinen vaaka, joka lisäksi soveltuu pienten lasten tarkkaan punnitsemiseen 20 kiloon asti.

Korkealaatuiset punnitusratkaisut lääketieteen käyttöön

Valikoimassamme on tarkkoja, luotettavia ja turvallisia potilasvaakoja, jotka ovat kokeneet mahdolliset lapsentautinsa vuosikymmeniä sitten. Olemme valinneet verkkokauppaamme punnitusratkaisuja vain alan parhailta valmistajilta, joiden tuotteet täyttävät korkeimmat laatustandardit ja jotka ovat jatkuvasti kehittäneet vaakojaan vuosien varrella.

Tutustu potilasvaakaratuotteisiin tarkemmin tuotekohtaisesti tai ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja. Tarvittaessa autamme sinua valitsemaan tarpeisiisi parhaiten sopivan vaakamallin.

Tutustu myös muihin tuotteisiin: tarkkuusvaaka, analyysivaaka, myymälävaaka, koruvaaka, lattiavaaka, koukkuvaaka, ajoneuvovaaka ja pakettivaaka.