Potilasvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

825,00  (ALV 0%)
tai 1023,00  (Sis. ALV 24%)
135,00  (ALV 0%)
tai 167,40  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
610,00  (ALV 0%)
tai 756,40  (Sis. ALV 24%)
1350,00  (ALV 0%)
tai 1674,00  (Sis. ALV 24%)
435,00  (ALV 0%)
tai 539,40  (Sis. ALV 24%)

Potilasvaaka/henkilövaaka vastaanottoon, sairaalaan, neuvolaan, ym. terveydenhuoltoon

Potilasvaa'at ovat keskeinen työväline terveydenhuollossa, ja niitä käytetään monissa eri terveydenhoitolaitoksissa, kuten terveysasemilla, sairaaloissa, neuvoloissa, kuntoutuskeskuksissa ja hoitokodeissa. Niiden merkitys korostuu erityisesti lääkärin terveystarkastuksissa ja lääkeannosten laskemisessa, minkä vuoksi valinnassa painottuvat laatu ja luotettavuus. Laadukkaan ja tarkan henkilövaa'an valinnassa on tietysti myös tärkeää ottaa huomioon potilaan erityistarpeet. Esimerkiksi potilas, jolla on krooninen sairaus, kuten diabetes, saattaa hyötyä säännöllisistä BMI-mittauksista.

Esimerkiksi KERN-henkilövaaka MPE on luotettava ja tarkka henkilövaaka, joka on suunniteltu erityisesti terveysalan punnitustehtäviin. Helppokäyttöisessä, ergonomisessa ja EC-hyväksytyssä vaa’assa on pituudenmittaustanko (vain MPE-H -malli) sekä BMI-laskentatoiminto, mikä mahdollistaa monipuoliset mittaukset. Digitaalisessa AE ADAM MDW lääkärivaa'assa pituudenmittaus on integroituna vakiona.

Saatavilla on myös tukevia pyörätuolivaakoja, jotka soveltuvat esimerkiksi liikuntarajoitteisten ja pyörätuolia käyttävien henkilöiden turvalliseen punnitukseen. Matalaprofiilinen PTM-lattiavaaka puolestaan takaa laadukkaat, tarkat ja vaivattomat mittaukset potilaan omassa pyörätuolissa. Lisäksi valikoimassamme on ammattitason vauvan vaaka, joka sopii niin vastasyntyneiden kuin alle 20 kg painavien taaperoidenkin punnitsemiseen, esim. sairaalaan tai neuvolaan. Kannettavassa vaa’assa on irrotettava kehto-osa ja liukumaton kumialusta, jotka tekevät vauvan punnituksesta helppoa ja turvallista.

Hyväksytty, vankka ja tarkka henkilövaaka potilaspunnituksiin

Luotettava ja tarkka henkilövaaka on olennainen väline terveysmittauksissa. Meiltä löydät terveydenhuollon käyttöön hyväksyttyjä henkilövaakoja, jotka täyttävät korkeimmatkin laatustandardit.

Valikoimamme kattaa erilaiset potilasvaakatyypit, kuten digitaaliset henkilövaa'at pituudenmittauksella, pyörätuolivaa'at sekä vauvan punnitusvaa’at, jotka sopivat turvalliseen sekä tarkkaan punnitukseen. Tuotteet olemme valinneet huolella alan johtavilta valmistajilta, joten voitte luottaa niiden laatuun ja tarkkuuteen. Samaiset henkilövaa’at myös ovat kokeneet mahdolliset lapsentautinsa jo vuosikymmeniä sitten.

Voitte selata valikoimaa tuotekohtaisesti yllä tai ottaa yhteyttä, mikäli tarvitsette yksilöllistä punnitusratkaisua tai apua sopivan tuotteen valintaan.

Sopiva ratkaisu voi löytyä myös muista vaakatuoteryhmistä: tarkkuusvaa'at, analyysivaa'at, tasovaa'at, pylväsvaa'at, pöytävaa'at, elintarvikevaa'at, kauppavaa'at, laskijavaa'at, mitat, punnukset, punnitusanturit...