Potilasvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

825,00  (ALV 0%)
tai 1023,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
610,00  (ALV 0%)
tai 756,40  (Sis. ALV 24%)
1440,00  (ALV 0%)
tai 1785,60  (Sis. ALV 24%)
435,00  (ALV 0%)
tai 539,40  (Sis. ALV 24%)
135,00  (ALV 0%)
tai 167,40  (Sis. ALV 24%)

Potilasvaaka vastaanottoon, sairaalaan, neuvolaan...

Potilasvaa'at ovat punnitusvaakoja, joita käytetään lääkärin vastaanotoilla, sairaaloissa, neuvoloissa, kuntoutuskeskuksissa ja hoitokodeissa. Potilasvaakoja tarvitaan muun muassa terveystarkastuksen tekemiseen ja lääkeannosten laskemiseen, minkä vuoksi laatu ja luotettavuus ovat vaa'an valinnassa avainasemassa.

Tarkka digitaalinen potilasvaaka on laadukas väline terveyspunnitukseen, ja se sisältää myös integroidun pituuden mittauksen. Kun pystyasentoon siirtyminen ei ole mahdollista, tukeva ja turvallinen pyörätuolivaaka auttaa punnitsemaan esimerkiksi liikuntarajoitteisia tai pyörätuolilla liikkuvia henkilöitä. Matalaprofiilinen lattiamallin potilasvaaka taas mahdollistaa luotettavan ja turvallisen punnituksen esimerkiksi potilaan omassa pyörätuolissa. Vauvan punnitusvaaka on nimensä mukaisesti vauvojen ja taaperoiden punnitsemiseen suunniteltu kannettava, lääketieteellinen vaaka, joka on varustettu irrotettavalla kehto-osalla ja liukumattomalla kumialustalla.

Tarkat henkilövaa'at ja vauvan punnitusvaa'at lääketieteen käyttöön

Tarkat ja luotettavat potilasvaakamme ovat kokeneet mahdolliset lapsentautinsa vuosikymmeniä sitten. Olemme valinneet verkkokauppaamme punnitusratkaisuja vain alan parhailta valmistajilta, joiden tuotteet täyttävät korkeimmat laatustandardit ja joiden tuotteet ovat jatkuvasti kehittyneet vuosien varrella.

Voit tutustua vaihtoehtoihin tuotekohtaisesti tai ottaa meihin yhteyttä. Annamme mielellämme lisätietoja tai autamme teitä valitsemaan tarpeisiinne sopivan punnitusratkaisun. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, palvelu kuuluu tuotteen hintaan.

Tutustu myös muihin tuotteisiin: tarkkuusvaaka, lattiavaaka, analyysivaaka, tasovaaka, pylväsvaaka, pöytävaaka, elintarvikevaaka, kauppavaaka, laskijavaaka, mitat, punnukset ja punnitusanturit.