Riistavaaka

Näytetään kaikki 3 tulosta

275,00  (ALV 0%)
tai 341,00  (Sis. ALV 24%)

Pakettivaaka

OHAUS COURIER 3000

Hinta alkaen:
230,00  (ALV 0%)
tai 285,20  (Sis. ALV 24%)

Koukkuvaaka

VETEK OCS-M

339,00  (ALV 0%)
tai 420,36  (Sis. ALV 24%)

Laadukkaat vaa’at saaliinjakoon yms. riistan punnituksiin!

Tarvitsetko metsästysseurallesi hyvän punnitustyökalun esim. syksyn hirvijahtien saaliinjaolle? Meiltä löytyy jämäkät koukkuvaa’at, Courier-tasovaa’at esim. suurempien laatikoiden punnitukseen sekä myös hinnoitteluun Swift- myymälävaaka. Tutustu tuotteisiin ja tilaa oma vaakasi!

Laadukas riistavaaka 500 kg – 1000 kg kapasiteetilla

Jos haluat varmistaa tarkat punnitustulokset hirvijahdin tai muun vastaavan toiminnan yhteydessä, laadukas ja kestävä riistavaaka sopivalla kapasiteetilla tarjoaa etsimäsi ratkaisun. Nämä vaa'at on suunniteltu kestämään vaativiakin teollisuuden olosuhteita, jolloin myös saaliin punnitus onnistuu luotettavasti vaaditulla tarkkuudella.

VETEK OCS-M -riistavaaka tarkkaan ja nopeaan punnitukseen

OCS-M on kompakti, kestävä ja tarkka koukkuvaaka. Punnituslaitteen akun kesto on noin 80 tuntia jatkuvalla käytöllä, ja latausaika vain 10 tuntia. Riistavaa'aksi sopivassa mallissa on viisinumeroinen LCD-näyttö, ja sen mukana tulee koukku, sakkeli sekä kaukosäädin. CE-hyväksytty vaaka on Euroopan myydyin lajissaan, taatusti asiaansa palveleva riistavaaka.

OHAUS COURIER 3000 -riistavaaka isoon ja pieneen punnitukseen

COURIER 3000 on erinomainen valinta riistavaa’aksi, kun tarvitaan tarkkaa punnitusta erilaisissa ympäristöissä. Vaaka soveltuu erinomaisesti vaikkapa koko metsästysseuran käyttöön, ja sen kapasiteetti vaihtelee 35 kg:sta aina 200 kg:aan. Helppokäyttöinen LCD-näyttö, selkeät numerot ja taustavalo tekevät saaliin punnituksesta sulavaa.

AE ADAM SWIFT -myymälävaaka kevyempiin punnituksiin

Laadukas ja hinnaltaan kilpailukykyinen Swift -myymälävaaka soveltuu kaupalliseen toimintaan, esimerkiksi metsästäjälle tuotteiden punnitsemiseen ja myyntiin. CE-merkitty sekä valmiiksi kalibroitu ja varmennettu riistavaaka tarjoaa tarkkoja sekä luotettavia punnitustuloksia. Laite sopii myös erinomaisesti myös vaikkapa sadon punnitukseen ja torikauppaan. Kapasiteettivaihtoehtoja löytyy 6 kg, 15 kg ja 30 kg 2-10 g:n tarkkuudella.

Kun tarvitset luotettavan punnitusratkaisun, kannattaa valita korkealaatuinen riistavaaka, joka takaa tarkat ja luotettavat tulokset useimmissa olosuhteissa. Mikäli etsit räätälöityä ratkaisua tai et ole varma, mikä punnituslaite sopii tarpeisiisi parhaiten, ota yhteyttä. Autamme sinua varmistamaan, että valinta palvelee käyttötarkoitusta täydellisesti.

Selaa myös muita vaakatuoteryhmiä: kauppavaaka, pakettivaaka, tasovaaka, pylväsvaaka, lattiavaaka, laskijavaaka, koukkuvaaka, elintarvikevaaka, pöytävaaka, KERN-vaaka ja ATEX-vaaka.