Tarkkuusvaaka

Näytetään kaikki 6 tulosta

259,00  (ALV 0%)
tai 321,16  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
300,00  (ALV 0%)
tai 372,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
1020,00  (ALV 0%)
tai 1264,80  (Sis. ALV 24%)
580,00  (ALV 0%)
tai 719,20  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
220,00  (ALV 0%)
tai 272,80  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
152,00  (ALV 0%)
tai 188,48  (Sis. ALV 24%)

Tarkkuusvaaka tai laboratoriovaaka vaativiin erikoispunnituksiin

Tarkkuusvaaka eli laboratoriovaaka on korvaamaton työkalu laboratoriossa ja erittäin vaativissa punnitustehtävissä. Tarjoamme valikoiman korkealaatuisia vaakoja, jotka takaavat tarkat ja luotettavat punnitustulokset 0,001 grammasta alkaen. Saatavilla on kannettavia, kompakteja tarkkuusvaakoja sekä CE-M -hyväksyttyjä malleja. Mittaustulokset ovat näissä saatavissa sekunneissa tai sekunnissa.

Tarkkuusvaakojen/laboratoriovaakojen yksityiskohtaiset ominaisuudet löytyvät tuotesivuilta. Jos nämä tiedot eivät vastaa kysymykseesi, me vastaamme. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerro meille vaa'an käyttötarkoitus, niin löydämme tarpeisiisi parhaiten sopivan punnitusratkaisun. Palvelu sisältyy tuotteen hintaan.

Tarkka vaaka laboratorioon, laadunvarmistukseen, lääketeollisuuteen, kappalelaskentaan, raaka-aineiden annosteluun, opetukseen…

Tarkkuusvaakamme ovat kevyitä pöytämalleja, joita voi siirrellä paikasta toiseen, kun mitattava aines on esimerkiksi kemiallisten ominaisuuksiensa vuoksi vaikea tai mahdoton siirtää punnittavaksi. Akulla varustetuissa malleissa ei ole virtajohtoa siirron esteenä tai haittaamassa työpöydän toimintaa. Jos haet erittäin tarkalta vaa’alta matalaa profiilia, niin sellainenkin löytyy kokonsa puolesta: OHAUS SCOUT -tarkkuusvaaka on vain 54 mm korkea. Mikäli koko ja milligramman tarkkuus eivät ole määrittäviä tekijöitä, tarkkuus- tai laboratoriovaa’an sijasta sopiva ratkaisu voisi olla luotettava, suorituskykyinen ja tarkka analyysivaaka.

Tarkkuusvaakoja on saatavana kosteus-, lika- ja roiskesuojattuina käyttötarkoituksen ja työympäristön mukaan. Malleissa on selkeä näppäimistö sekä suuri ja/tai taustavalaistu näyttö käytön helpottamiseksi ja mukavoittamiseksi. Laadukkaat komponentit, ammattimainen kokoonpano ja vuosikymmenien tuotetestaus mahdollistavat vuosien päivittäisen käytön ilman rikkoutumisia. Tarkkuusvaaka eli laboratoriovaaka palvelee tarkoitustaan täydellisesti niin laboratoriossa, lääketeollisuudessa, laadunvarmistuksessa, tarkkuuspunnituksissa kuin opetuskäytössäkin, on vain valittava oikea tarkka vaakamalli. Ja siinähän me autamme.

Vinkkejä tarkkuusvaa’an eli laboratoriovaa’an valintaan

Tarkkuusvaaka mittaa pieniä määriä aineita tai aineiden pitoisuuksia luotettavasti ja tarkasti. Vaikka vaa'asta usein puhutaan nimellä laboratoriovaaka, on sillä monta käyttötarkoitusta ja käyttäjää. Kun etsit sopivaa tarkkuusvaakaa, punnitse tarpeesi huolellisesti, sillä oikean mallin valinta voi vaikuttaa merkittävästi punnitustyön tarkkuuteen sekä myös tehokkuuteen. Mittausalue, käyttötarkoitus, käyttöympäristö, sertifioinnit, valmistaja ja budjetti ovat kaikki tekijöitä, jotka tulee huomioida tarkkuusvaakaa/laboratoriovaakaa valitessa.

Jollain teollisuudenaloilla laboratoriovaakoja koskevat tiukat tarkkuus- ja toistuvuusvaatimukset, jotka edellyttävät tuotteen asianmukaista sertifiointia ja kalibrointia. Jos vaaditun punnitustarkkuuden on oltava poikkeuksetta pienen rajan sisällä, kuten lääketeollisuudessa tai jos vaakaa käytetään tarkistusvaakana, tarvitaan erityisesti tähän käyttötarkoitukseen suunniteltu punnitusratkaisu, kuten Ohaus Scout -tarkkuusvaaka. Euroopassa kaupalliseen käyttöön tarkoitettujen tarkkuusvaakojen on puolestaan oltava CE-M -merkittyjä. Tämä kaupallinen varmennus löytyy monikäyttöisistä Scalehouse HLD -vaaoista. Opetukseen taas sopii useamman mallin tarkka vaaka. Vaihtoehtoja kartoittaessa voidaan esimerkiksi miettiä, tarvitaanko etäopiskelijoiden kanssa kommunikointiin bluetooth-yhteyttä taikka kiinteää tietokoneliitäntää. Tuleeko kyseeseen ruutia, kemiaa tai fysiikkaa? Näissä tapauksissa me voimme puntaroida teille oikean vaakaratkaisun, joten ota yhteyttä!

Löydä laadukas ja erittäin tarkka vaaka ammattikäyttöön

Tarkkuusvaaoillamme on pitkä ja vankka historia vuosikymmenten ajalta. Voit luottaa näiden tuotteiden laatuun, sillä niitä on testattu ja kehitetty vuosien varrella jatkuvasti jopa edelläkävijöinä. Kaikki valikoimamme tuotemerkit ja -mallit ovatkin kokeneet mahdolliset lapsentautinsa jo vuosikymmeniä sitten. Esimerkiksi vaakavalmistaja Ohaus on Suomea kymmenen vuotta vanhempi, joten sen tuotteet ovat yksityiskohtaisesti kehittyneet nykyiselle huipputasolle. Tutustu laadukkaiden, tarkkojen ja kestävien laboratoriovaakojen valikoimaan tai ota meihin yhteyttä löytääksesi sinulle sopivan punnitusratkaisun – autamme tässä enemmän kuin mielellämme.

Tutustu koko vaakavalikoimaan ja tuoteryhmiin: analyysivaaka, kosteusanalysaattori, pöytävaaka, tasovaaka, lattiavaaka, palkkivaaka, laskijavaaka, elintarvikevaaka, potilasvaaka, mitat, punnukset ja punnitusanturit.