Tarkkuusvaaka

Näytetään kaikki 5 tulosta

259,00  (ALV 0%)
tai 321,16  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
220,00  (ALV 0%)
tai 272,80  (Sis. ALV 24%)
580,00  (ALV 0%)
tai 719,20  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
300,00  (ALV 0%)
tai 372,00  (Sis. ALV 24%)
Hinta alkaen:
152,00  (ALV 0%)
tai 188,48  (Sis. ALV 24%)

Tarkkuusvaaka vaativiin erikoispunnituksiin

Tarkkuusvaaka on tarkka ja luotettava työkalu vaativimpiin erikoispunnituksiin. Ne ovat kompakteja, liikuteltavia ja helppokäyttöisiä punnitusratkaisuja. Käyttötarkoituksen mukaan valikoimassamme on tarkkuusvaakoja 0,001 g:n mittaustarkkuudesta lähtien. Jos mittauksiin liittyvä data on tietokoneella, löytyy punnitukseen myös tietokoneeseen ja tulostimeen liitettävä malli.

Tuotekohtaisilta sivuilta löydät vaakojen ominaisuustaulukot. Mikäli taulukot eivät vastaa kysymykseesi, me vastaamme. Ota yhteyttä ja kerro vaa’an käyttötarkoitus, niin löydämme sinulle sopivan mallin. Palvelu kuuluu vaa’an hintaan.

Helposti siirreltävä ja erittäin tarkka vaaka

Tarkkuusvaakamme ovat pöytävaakoja, joita voi siirrellä kätevästi paikasta toiseen vaikkapa laboratoriossa, kun mitattava aines on esimerkiksi kemiallisten ominaisuuksiensa vuoksi vaikea tai mahdoton siirtää punnittavaksi. Akullisissa tarkkuusvaaoissamme ei ole virtajohtoa siirron esteenä tai haittaamassa työpöydän toimintaa. Jos haet vaa’alta matalaa profiilia, niin sellainenkin löytyy kokonsa puolesta: Ohaus Scout -malli on vain 54 mm korkea. Mikäli koko ja 0,001 g:n tarkkuus eivät ole määrittäviä tekijöitä, sopiva ratkaisu voi olla myös analyysivaaka.

Vaakavaihtoehdoista löytyy käyttötarkoituksen ja työympäristönkin mukaisesti kosteussuojattuja, lialta ja roiskeilta suojattuja tarkkuusvaakoja. Helppokäytettävyyttä edustaa vaa’an selkeä näppäimistö ja helposti luettava näyttö. Niissä numeroiden ja näytön pohjavärin välillä on riittävä kontrasti, näyttö on isokokoinen tai näyttö on hyvin taustavalaistu. Näppäinten koko ja määrä taas määräytyy malleittain ja käyttötarkoituksen mukaan. Jokaisessa tapauksessa tarkkuusvaa’at palvelevat tarkoitustaan erinomaisesti, kyse on vain oikean vaa’an valinnasta. Ja tässähän me autamme.

Tarkkuusvaaka laboratorioon, teollisuuteen tai opetukseen Tarkkuusvaakojen avulla voidaan mitata pieniä määriä aineita tai aineiden pitoisuuksia hyvin tarkasti. Vaikka vaa’asta puhutaan usein myös nimellä laboratoriovaaka, on niillä monta käyttötarkoitusta ja käyttäjää. Kaupankäyntiin liittyen mm. Scalehouse HLD-tarkkuusvaa’assa malleja on saatavilla CE-M -hyväksyttynä.

Opetukseen sopii useampi tarkkuusvaakamalli. Vaihtoehtoja kartoittaessa voi miettiä, tarvitaanko vaakaan bluetooth-yhteyttä tai kiinteää liitäntää tietokoneeseen, jotta asia välittyisi vaikkapa etänä opiskeleville. Vai tapahtuuko tiedonjako lähietäisyydelle, jolloin iso ja selkeä näyttö riittää. Jos vaadittavan punnitustarkkuuden tulee olla poikkeuksetta pienen raja-arvon sisällä esimerkiksi lääketeollisuudessa tai jos puntaria käytetään ruutivaakana, meiltä löytyy sopiva ratkaisu. Ruutia, kemiaa tai fysiikkaa? Näissäkin tapauksissa puntaroimme teille oikean vaa’an.

Taatusti luotettavat punnitusratkaisut

Kaikki valikoiman vaakamerkkit ja -mallit ovat kokeneet mahdolliset lapsentautinsa jo vuosikymmeniä sitten. Voit luottaa tuotteisiimme, sillä niitä kehitetty ja ne ovat kehittyneet ajan mukaan – jopa edelläkävijoinä. Mm. Ohaus on yrityksenä kymmenen vuotta Suomea vanhempi, joten vaa’at ovat yksityiskohtaisesti tuotekehittyneet nykyiselle huipputasolle.

Tutustu myös seuraaviin tuotteisiin: myymälävaaka, koruvaaka, koukkuvaaka, ajoneuvovaaka, pakettivaaka, lattiavaaka ja potilasvaaka.