Kuormaajavaaka / trukkivaaka

Näytetään kaikki 3 tulosta

Kuormaajavaaka / trukkivaaka

Rinstrum R320 -kuormaajavaaka

850,00  (ALV 0%)
tai 1054,00  (Sis. ALV 24%)

Kuormaajavaaka / trukkivaaka

DINI ARGEO TWIN FORKS

5430,00  (ALV 0%)
tai 6733,20  (Sis. ALV 24%)

Kuormaajavaaka / trukkivaaka

PTE SCALE S2

Hinta alkaen:
385,00  (ALV 0%)
tai 477,40  (Sis. ALV 24%)

Kuormainvaaka tarkkaan ja helppoon punnitukseen

Teollisuusvaaka tarjoaa valikoiman kuormainvaakoja ja trukkivaakoja erilaisiin teollisuuden ja maatalouden punnitustarpeisiin. Tarvitsitpa sitten peruspunnitustietoja pienemmälle kuormaajalle tai tarkempia punnitustietoja suuremmille kuormaajille, meillä on sinulle oikea ratkaisu alan parhailta valmistajilta.

Rinstrum R320 -kuormainvaaka on luotettava valinta

Rinstrum R320 -kuormainvaaka on erinomainen valinta, kun tarvitset yksinkertaisen ja luotettavan punnitusratkaisun teollisuus-, maatalous- tai logistiikkakäyttöön traktorille tai trukille. Malli sopii tilanteisiin, joissa ei vaadita erittäin tarkkaa punnitusta muutaman kilon tarkkuudella. Vaa’assa on vakiona punnitusten yhteenlaskutoiminto, joka mahdollistaa punnitusten, summan, bruttopainon ja nettopainon näyttämisen yhdellä napinpainalluksella.  Kuormainvaaka sopii kaikkiin hydraulisilla nostosylintereillä varustettuihin trukkeihin ja se on helppo asentaa ohjeiden avulla. Tarvittaessa saat myös meiltä apua ja opastusta tuotteen asennukseen.

Kestävät langattomat punnitushaarukat trukkeihin

Langattomat punnitushaarukat, kuten DINI ARGEO TWIN FORKS -punnitusjärjestelmä, muuttavat trukin liikkuvaksi vaa'aksi ja on suunniteltu kestämään vaativimmissakin olosuhteissa. Punnitusanturit on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja ne ovat OIML-hyväksyttyjä, mikä takaa tarkat tulokset. Haarukoiden rakenne mahdollistaa jopa kolminkertaisen kuormituksen kapasiteettiin nähden. Kuormainvaakaan tai trukkivaakaan voi luottaa haastavissakin tilanteissa, koska se kestää kolhuja hyvin. Langattomilla ja Bluetoothilla varustetuilla punnitushaarukoilla on 90 tunnin akunkesto, joten niitä voidaan käyttää yhtäjaksoisesti pitkiäkin aikoja.

PTE SCALE S2 -trukkivaaka tarjoaa huippuluokan kotimaista laatua

PTE SCALE S2 -kuormainvaaka on erityisesti trukkeihin suunniteltu, ja se tarjoaa erittäin tarkan mittaustarkkuuden. Punnitustapahtuma perustuu trukin hydraulisen toimilaitteen paineen tarkkaan mittaukseen. Punnituksen aikana haarukat laskeutuvat, mikä mahdollistaa tarkan paineen mittauksen. Laskeva liike kompensoi samalla sekä kitkan että mahdollisten sisäisten hydrauliikkavuotojen epätoivottuja vaikutuksia, mikä takaa tarkat ja luotettavat punnitustulokset kerta toisensa jälkeen kaikenlaisissa olosuhteissa ja ympäristöissä.

Toimintavarma kuormainvaaka tai trukkivaaka on helppokäyttöinen ja sisältää punnitusten yhteenlaskutoiminnon vakiona. Kalibrointi on yksinkertaista, ja käyttöönotto sujuu vaivattomasti. Tarvittaessa voit varustaa vaa'an ulkoisella tulostimella. Huippuluokan PTE S2 -kuormainvaaka on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Huippuluokan trukki- ja kuormainvaakaratkaisut

Olipa kyseessä sitten pieni kuormaaja, trukki tai vastaava laite, tarkkojen ja luotettavien punnitustulosten varmistamiseksi selaa valikoimaa ja valitse meiltä huippuluokan trukki- ja kuormainvaakaratkaisut.

Jos tarvitset apua kuormaajavaakatuotteen valinnassa tai et löydä tarpeisiisi sopivaa mallia, ota yhteyttä. Autamme sinua mielellämme löytämään tarkoitustasi täydellisesti palvelevan punnitusratkaisun.

Selaa myös muita vaakatuotteita: Atex-vaaka, ajoneuvovaaka, koukkuvaaka, haarukkavaunu- tai pumppukärryvaaka, kappalevaaka, tarkkuusvaaka, kauppavaaka, pakettivaaka ja analyysivaaka.