Myymälävaaka

Näytetään ainoa tulos

275,00  (ALV 0%)
tai 341,00  (Sis. ALV 24%)

Kauppavaaka tai myymälävaaka nopeaan ja joustavaan hinnoitteluun

Laadukas, kestävä ja kaupalliseen tarkoitukseen hyväksytty myymälävaaka soveltuu kattavasti liiketoimintaan ja useiden eri tuotteiden hinnoitteluun. Tuote kulkee myös nimellä kauppavaaka ja hinnoitteluvaaka, ja soveltuu lisäksi yleisvaa'aksi. Tarvitsitpa sitten nopeaa kappalepunnitusta tai tarkkaa ja luotettavaa vaakaa vähittäiskaupan irtotuotteille, kuten marjoille, vihanneksille tai makeisille, meiltä löytyy punnitusratkaisu juuri sinulle.

Kannattaako kauppavaaka hankkia uutena vai käytettynä?

Kauppavaaka kannattaa mieluummin hankkia uutena. Käytetty vaaka voi toimia kaupassa tai myymälässä, mutta sen käyttöikä on yleensä lyhyt. Uutena hankittu myymälävaaka tarjoaa pitkäaikaisen punnitusratkaisun ilman säännöllistä huolto- tai vaihtotarvetta. Se ei myöskään vaadi jatkuvaa kalibrointia luotettavan punnitustuloksen saamiseksi; uusi kauppavaaka on juuri sertifioitu ja takaa huolettoman punnituksen vähintään kolmeksi vuodeksi.

Mitä tulee huomioida kauppavaakaa valitessa?

Kun valitset kauppavaakaa, huomioi ainakin vaa’an kapasiteetti, tarkkuus, kaupallinen varmennus ja helppokäyttöisyys niin asiakkaan kuin kauppiaankin kannalta. Kauppa- ja myymälävaa’an tulisi pystyä käsittelemään suurta osaa tuotevalikoimasta, tarjota riittävä punnitustarkkuus, liikkua tarvittaessa kauppiaan mukana ja kestää päivittäistä rasitusta suorituskyvystä tinkimättä. Käyttäjäystävällisyys on avainasemassa, sillä esimerkiksi liian pieni tai vähänkontrastinen näyttö hankaloittaa punnitustuloksen ja hinnan varmistamista, ja huonosti suunniteltu punnitusalusta voi vaikuttaa negatiivisesti käyttäjän ergonomiaan. Huippuluokan vaakatuotteissa kaikki nämä tekijät on optimoitu, jotta käyttö olisi mahdollisimman sujuvaa.

Luotettava ja edullinen vaaka kauppaan tai myymälään

Kauppavaa’an tulee täyttää kaupalliseen käyttöön asetetut vaatimukset. Kestävä, kompakti ja hyvän hinta-laatusuhteen omaava AE ADAM SWIFT -myymälävaaka on helppo ja mukava käyttää, siirtää ja puhdistaa. Vaaka sopii päivittäistavarakauppoihin, myymälöihin, torikojuihin, kahviloihin ja leipomoihin tarkkaan punnitukseen aina gramman tarkkuuteen asti. Kuten kaikki vaakamme, tuote toimitetaan kalibroituna ja sertifioituna. Tarvittaessa voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua valintaprosessissa – autamme enemmän kuin mielellämme löytämään tarkoitustasi täydellisesti palvelevan ratkaisun. Palvelu kuuluu tuotteen hintaan.

Tutustu myös muihin tuotteisiin: tarkkuusvaaka, koruvaaka, pakettivaaka, lattiavaaka, kuormainvaaka, analyysivaaka, marjavaaka, haarukkavaunuvaaka, laskijavaaka, koukkuvaaka ja potilasvaaka.