CargoMaster-rullamitta

CargoMaster on kuljetusalan tarpeisiin suunniteltu rullamitta, jonka asteikkoon on painettu vakiopohjaisten kuormalavojen tilavuudet perinteisen pituusasteikon lisäksi.

25,90  (ALV 0%)
tai 32,12  (Sis. ALV 24%)

CargoMaster-rullamitalla näet suoraan EUR- ja FIN-lavojen tilavuuden!

CargoMaster on kuljetusalan tarpeisiin suunniteltu rullamitta, jonka asteikkoon on painettu vakiopohjaisten kuormalavojen tilavuudet perinteisen pituusasteikon lisäksi. Mittaat vain EUR-, FIN-, kertakäyttö- tai myymälälavan korkeuden ja näet yhdellä silmäyksellä sen tilavuuden.

Helppoa, nopeaa ja virheetöntä tilavuuden määrittämistä! Cargomaster-rullamitta on erinomainen työkalu kaikille, jotka käsittelevät kuormalavoja.

Miten lasketaan lavan tai kuorman tilavuus, tilavuuspaino ja lavametrit?

Lähetyksen kokonaistilavuus lasketaan kertomalla pituus x leveys x korkeus, joka pyöristetään kuutiometreiksi (m3) kahden desimaalin tarkkuudella. Tilavuuspaino saadaan laskemalla tilavuus x 333 kg.

Tilavuuspainoa käytetään rahditusperusteena, mikäli kuorman todellinen paino on pienempi kuin 333 kg/m3, jos sen alle tai päälle voidaan kuormata muuta tavaraa tai jos lähetyksen voi kuormata muun tavaran päälle.