Hanki vaakasi leasing-sopimuksella!

Säästä kassavaroja ja hanki vaakasi kätevästi leasing-sopimuksella. Näin ikään kuin vuokraat vaakalaitteen ja yhteistyökumppanimme Grenke laskuttaa vuokraa tuotteen käytöstä. Leasingvuokrat ovat vähennyskelpoisia yrityksen verotuksessa. Sopimuskauden jälkeen neuvotellaan vaakatuotteen omistusoikeudesta.

GRENKE - Fast Forward Finance

Leasingin hyödyt:

  • Ei sido pääomaa, säästää kassavaroja: Vaaka on investointi, joka helpottaa työntekoa, mutta ei varsinaisesti kasvata arvoa käyttöaikana. Käytä pääomasi kasvuun ja yrityksesi kehittämiseen ja hoida hankinnat kätevästi leasing-sopimuksella.
  • Kulut ennakoitavissa: Leasingvuokran kuukausierät ovat samasansuuruiset koko sopimuksen ajan. Näin pystyt myös helposti laskemaan investointisi tuottavuutta, sekä yrityksesi tulevat kulut.
  • Helppo hallinnoida: Suomalaisessa kirjanpidossa leasing lasketaan taseen ulkopuoliseksi vastuuksi. Se ei rasita yrityksen kassaa tai maksuvalmiutta. Lisäksi leasing-vuokraus vähentää työtä laskujen käsittelyssä.
  • Veroetu: Kuukausittaiset maksut voi vähentää kokonaan verotuksessa, halutessaan voi tehdä myös poistojen kautta. Vertaillaanpa vähän. Jos esimerkiksi teet vaakahankinnan lainalla tai osamaksulla, voit vähentää vain poistojen osuudet. Leasingilla saat täyden hyödyn vähennyksistä, eikä se sido pääomaa.
  • Ei ylimääräisiä vakuuksia:Vuokrattava vaaka käy vakuutena, ei tarvitse muita vakuuksia.

Suomen Teollisuusvaaka toimittaa kaikenlaiset vaa’at ja punnitusratkaisut ammattikäyttöön, asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, logistiikkatoimijat, palveluala kuin maatalousyrittäjätkin. Olipa tarpeesi milligrammaluokan apteekkivaaka tai raskaiden ajoneuvoyhdistelmien punnitus, meiltä löytyy ratkaisu, joka tarvittaessa räätälöidään juuri tarpeeseen sopivaksi. Kiitos, kun vierailit sivuillamme – tervetuloa asiakkaaksemme!